Cursor by nuthinbutnet.net SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM: Ekim 2006 SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM: Ekim 2006

SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM

Pazar, Ekim 15, 2006

SİYAH TOPLAR


Sade olmasına karşılık ışıltılı bir zerafeti var bu takımın. Gösterişsiz bir şıklığı aradığım dönem yapmıştım..

0 Comments:

yorum yaz

SAHİL YILDIZI


Nostaljik kolyelerimden birini daha sizlerle paylaşmak istedim..

0 Comments:

yorum yaz

GÖKTAŞLARI


Elimde kalan kahverengi boncuklarımı değerlendirmek için yaptığım bir kolye...

0 Comments:

yorum yaz

BİLEKLİK MODELLERİM

İki tane bileklik modelimi sizlerle paylaşmak istedim. Yüzükle de güzel bir takım oluyor.

0 Comments:

yorum yaz

Cumartesi, Ekim 07, 2006

SİYAH KRİSTAL KOLYE



İnanılmaz yoğun ve yorucu bir haftayı arkamda bıraktım nihayet. Kafamı kaldırabildiğim şu günlerde takılarımı sizlerle paylaşmak için kollarımı sıvadım.

0 Comments:

yorum yaz

MAVİ KOLYE


Son yaptığım kolyelerden birini sizlerle paylaşmak istedim. Artık soğuk havaların bastırdığı şu günlerde içinizi ısıtır belki. Karanlık havalar bana hep hüzün vermiştir, sanırım ilkbaharı şimdiden özledim. Aslında kışın da ayrı bir güzelliği var onu da değerlendirmek lazım. Ankara'da biraz zor oluyor ama çocukluğumuzu hatırlamak ve tadını çıkarmak en iyisi...

0 Comments:

yorum yaz

MUM ÇİÇEKLERİ


Hava o kadar soğuk ki insan üşümeden duramıyor. Üstelik de benim gibi soğuğa dirençli biri için üşümek farklı bir duygu. Ankara'nın soğuğuna katlanmak gittikçe zor geliyor. Özellikle de kar yağınca.

Bu takıyı da soğuk havaları unutmak ve çiçekleri hatırlamak için yaptım. Bahara özlem sanırım.

0 Comments:

yorum yaz

YILDIZLI GECELER


Hayatı bu kadar abartmak ve dramatikleştirmek çekilmez hale getirdiği halde neden ısrarla böyle davranılır acaba. Belki de biz insanlar dramatik hayatları seviyoruz, acı çekmeyi seviyoruz belki de. Çevreme baktığımda yaşı artık kemale erenler bile hayatın anlamını yakalayamamış ve ömürlerini tüketmişler. Bir daha gelmeyeceğimiz bir dünyada tadını çıkarmak varken hem kendimize hem de çevremize neden hayatı zehir ederiz anlamam. Herşeyde bir güzellik ve umut vardır. Gece karanlıktır ama onu da yıldızlar aydınlatır. Umudunuzu asla kaybetmeyin ve hayatın tadını çıkarın. İşte bu kolyenin bana çağrıştırdıkları....

0 Comments:

yorum yaz

SARMAL KOLYE


Bugün bulanık bir havaya açtım gözlerimi ve ortalık bile aydınlanmadan kendimi dışarı attım, mecburiyetten. Pazar sabahı kim işe gider ki benden başka. Yollar bomboş ve ıslak, sokak lambaları hala yanıyor. Sanırım Ankara'nın bu sessizliğini seviyorum bir de ıslak halini. Sanki herşey yıkanıp arınıyor. Kalabalıktan bunalan biri için pek de yadırganacak birşey değil elbette. Ama Ankara bu, yapışmış yakama bırakmıyor, bakalım ne zamana kadar. Kim yorulacak önce görelim. Bugün içliyim de biraz böyle bir girizgah yapmak istedim. Kolyeme gelince çok sevdiğim o güzel mavinin tonlarını biraraya getirerek yaptım. Umarım beğenirsiniz...

0 Comments:

yorum yaz

MAVİ GÜLÜŞLER


Artık takı malzemelerimi sere serpe yayıp takı yapamadığım için az malzemeyle ve derli toplu yapabileceğim takıları yapıyorum. Yaratıcılığımı kısıtlıyor ama bir süre böyle idare etmek zorundayım, kendi evime döndüğümde istediğim şekilde yapar, özgürlüğüme kavuşurum. Bu takıyı da kum boncukla ve çiçek teliyle yaptım.

0 Comments:

yorum yaz

TOP KÜPELER


Cıvıl cıvıl kristal bu küpeleri sizlerle paylaşmak istedim. Çok şirin ve renkli oldu, içime de sindi doğrusu. Hem de çok kısa sürede yapıp kullanabilirsiniz. Her rengin de yansımasını üzerinde barındırıyor.

0 Comments:

yorum yaz

SIRA SIRA ÇİÇEKLER


Kristal boncuklara takı yapmak çok hoşuma gidiyor, ışıl ışıl oluyor. Özellikle de renkleri birarada kullanınca cümbüş oluyor. Bu takımda da birkaç rengi birarada kullanarak çiçek bahçesi gibi bir kolye yaptım. Takıp baktığımda ise çok zarif göründü gözüme, Oya gibi işlenen, emek verilen şeyler daha bir güzel oluyor sanki.


0 Comments:

yorum yaz

ARAPSAÇI


Uzun süredir bloğuma resim ekleyememiştim. Nihayet tekrar burdayım. Bu kolyeyi yaparken elimde kalan boncukları nasıl değerlendirebilirim diye düşünerek yaptım. Hem boncuklarınızı değerlendirebiliyorsunuz hem de rengarenk bir takınız oluyor. Herkese öneririm.

0 Comments:

yorum yaz