Cursor by nuthinbutnet.net SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM: Haziran 2006 SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM: Haziran 2006

SEVDA MAVİSİ- HOBİLERİM

Çarşamba, Haziran 28, 2006

BİR DEMET BAHAR

Bu kolyeyi bir takı dergisinde görmüştüm, ondan esinlenerek biraz da değiştirerek yaptım. İlkbaharı hatırlattı bana en sevdiğim o güzel baharı... İnsanı neşelendiren bir tarafı var, yaşama sevinci veriyor gönlümüze. İnsanın duygularını olumlu etkilemesi çoğu zaman lazım oluyor. Umarım size de neşe verir..

0 Comments:

yorum yaz

Çarşamba, Haziran 07, 2006

MEVLEVİLER

Sergiye yetiştirmek için çok zaman ayırıp hızlı çalıştığım bir resim. Rüyamda bile yapıyordum artık. Kızım da bu resmi çok seviyor, daha beş aylık olmasına rağmen resimden anlıyor. Sanatçı ruhlu kızım.

0 Comments:

yorum yaz

DAMLALAR


Bu tabloyu yaparken çok yavaş ve ince ince çalıştım. Sanırım işyerindeki stres ve huzursuzluğu bu resimde yoketmeye, unutmaya çalıştım. Hızlı yaptığım zaman hiç güzel olmaz hem. Emeğim de boşa gider, aslında hiperaktifim biraz (biraz dedim ama çok desem daha doğru).Kendimi frenlemekte zorlanırım ama domatesleri yaparken sakin ve dingindim. Hayatın önünde gitmek beni geriyor, en iyisi aynı hızda ilerlemek (umarım birgün başarabilirim).

0 Comments:

yorum yaz

EBRU- PAPATYA

Ebru yapmak sözlerle anlatılamayacak bir uğraş. Tulumumu giyip renklerin içine daldığımda dünyayı unutuyorum. Her yerim boya içinde kalıyor ya sanırım bu özgürlük beni alıp götürüyor tüm sıkıntılarımdan. Yapması kısa sürmesine rağmen ön hazırlığı çok uzun ve emek istiyor. Bu emek belki de insana tatmin duygusunu yaşatan. Sevgili papatyalarımı suyun üzerine yansıtmak onlara başka bir boyut kazandırmak hoşuma gitti. Kalbimden çıkmış bir buket gibi...
Ebru hocamı da anmak istiyorum, emeği var üzerimde. Benim girişkenliğimi ve azmimi hep destekledi, imkanlar verdi bana. Teşekkürler Bahtiyar Hocam...

2 Comments:

Bu muhtesem olmus, diger resimlerde oyle ama ben ebruyu cok severim. Hic kismet olmadi ogrenmek ya da bir vakit ayirip kursuna gidebilmek..
Ellerine yuregine saglik Sevda Mavisi.
teşekkürler hanife...gerçekten de ebu yapmak harika bir uğraş. umarım senin de fırsatın olur...

yorum yaz